METODOLOGIJA RADA

Naš odnos prema radu, polaznicima i ciljevima treninga

Unapredite svoje ideje i stvorite delo na koje ćete biti ponosni. Svako od nas ima jedinstveni stil kojim odražava individualne sklonosti ka načinu sticanja i korišćenja znanja. Neko više voli da uči na osnovu sopstvenog iskustva, dok drugi više vole da koriste apstraktno razmišljanje i analizu kako bi razumeli problem i uvideli potencijalna rešenja.

U našim treninzima primenjujemo interaktivni pristup 70/20/10:

70% iskustveno učenje, 20% učenje kroz saradnju (grupna diskusija), 10% interaktivno predavanje.
Iskustveno učenje sastoji se od sledećih aktivnosti: mapiranje situacije, istraživanje, studija slučaja, kreativno rešavanje problema, kao i asistencija na ličnom projektu.

Maksimalan broj polaznika u okviru obuke stvaranje puta vrednosti, jeste 12.

Stvaranje vašeg puta vrednosti određeno je vašom inspirativnom idejom – vizijom (M1) zasnovanom na ličnim uverenjima i realnim ciljevima, kao i postavljanju izvodljivih svih akcionih koraka koje ste spremni da preduzmete na putu uspešne realizacije (M3).

Nizom aktivnosti koje, između ostalih, obuhvataju: podsticanje kreativnog i produktivnog razmišljanja, razvijanje i implementaciju ideja, stvaranje kreativnih rešenja, donošenje kvalitetnih odluka i preuzimanje odgovornosti za njih, izgrađivanje ličnog poverenja i samopouzdanja, uspostavljanje ravnoteže između „srca i glave“ i drugo, pomažemo učesnicima da samostalno i odgovorno donesu kvalitetnu odluku, preduzmu akcione korake i uspešno realizuju svoje inspirativne ideje.

Napravili smo za vas kreativan dnevnik u kojem ćete pisati i pratiti realizaciju projekta. Nakon uspešnih vežbi, imaćete mogućnost da prezentujete suštinu procesa, šta ste tačno naučili, kakvu ste odluku doneli, koje ste vrednosti otkrili i koji ste put izabrali. Mi smo tu da vas podržimo na putu stvaranja.

Projekat: Put ličnih vrednosti

U projektu „Put ličnih vrednosti“ analiziraćete odluku, pronaći ćete ideju i definisaćete cilj/ciljeve od ličnog značaja uz primenu elemenata M1, M2, M3 radionica. Razmotrićete ključne elemente u uzročno-posledičnom lancu svesnih izbora, kako biste shvatili proces donošenja kvalitetnih odluka, kreiranja inspirativnih ideja i projektovanja puta uspešne implementacije i realizacije.

metodologija