O NAMA


Ovaj trening je rezultat timske saradnje. Naš tim predstavlja sinergiju dugogodišnjeg rada i iskustva u formalnom i neformalnom obrazovanju, profesionalnom i poslovnom razvoju, projekt menadžmentu, i najvažnije timskom radu i iskrenim odnosima. Spremni smo da podelimo naše znanje, veštine i iskustvo i da učimo kroz saradnju sa polaznicima. Tako stvaramo i spoznajemo nove vrednosti zajedničkog rada. Mi uživamo u našim treninzima jer radimo ono što volimo.

Smatramo da je naš pristup drugačiji, kreativniji, svrsishodniji, sa namerom stvaranja dodatne vrednosti, autentičan, smislen i jednostavnih pravila. Poštujemo različitosti izbora i slobodu mišljenja i delovanja. Svako je odgovoran za svoje postupke i izbore u sopstvenom životu.

Takođe naša obuka ne predstavlja i ne zamenjuje psihološki ili psihoterapijski tretman. Ona je samo neformalna podrška na putu ličnih izbora naših polaznika.

TRENERI


darko milankovic

Darko Milanković

dipl. inžinjer master

Desetogodišnje iskustvo u obrazovanju, projekt menadžmentu, razvoju ličnosti, upravljanju inovacijama, pisanju i vođenju Evropskih projekata. Preduzetnik, stvaralac, suprug, mentor.

aleksandar pokrajac

Aleksandar Pokrajac

master ekonomista

Višegodišnje iskustvo u oblasti stvaralačkog preduzetništva, profesionalnog i poslovnog razvoja, održavanju treninga i radionica. Preduzetnik, kreativac, mentor, suprug i roditelj.